Wilt u iets organiseren voor vrienden, collega's of familie?

1e Brabantse Zeilschool de Biesbos heeft al 50 jaar ervaring en helpt u graag op weg. Onze accommodatie biedt heel veel mogelijkheden om in een rustige, ontspannen sfeer een of meerdere dagen sportief door te brengen met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties.

Groepsarrangementen en verhuur van accommodatie
De accommodatie is een ruime ark in de haven van Drimmelen. Er is een gezellig dagverblijf, een bar en open haard. Voor maximaal 48 personen is overnachten ook mogelijk in 8 tot 10-persoons kamers, ieder met eigen wasgelegenheid. De ark is voorzien van douches en toiletten.

Op het terrein bij de zeilschool is een sportveld voor tal van activiteiten zoals zeskampen, teambuilding, sportdagen etc. 

Zeilen
Onze specialiteit. Daar willen wij u graag kennis mee laten maken. Natuurlijk zijn ervaren zeilers ook welkom. Het Nationaal Park de Biesbosch is een uniek gebied waar per zeilboot en kano schitterende tochten mogelijk zijn. De Biesbosch is uitsluitend per boot bereikbaar.

Hebt u zelf een idee, dan willen wij dat graag in overleg met u vormgeven.

Zakelijk
Verandering van omgeving kan heel inspirerend werken. Wilt u eens vergaderen in een bijzondere ambiance? Organiseert u een project start-up of zoekt u een mooie afsluiting van een project?

Wij bieden u vergaderruimte en kunnen lunch en/of diner verzorgen.

Ook kunnen deelnemers even lekker uitwaaien op een van onze zeilboten onder leiding van een instructeur.

Goed om te weten!
In de periode van Pasen tot oktober wordt de zeilschool ook bezocht door cursisten. Het kan dus zijn dat u niet de enige gast bent. Is dit een bezwaar dan is in overleg mogelijk de gehele accommodatie te huren.

Contactformulier

Dhr.
Mevr.

Vraag / opmerking :

1e Brabantse Zeilschool de Biesbos Biesboschweg 3 4924 BB Drimmelen 0162-682266 info@zeilschool-biesbos.nl