Jeugd

Voor de jeugd van 8 tot 18 jaar organiseren wij het hele seizoen tal van zeilactiviteiten. In de Optimist, O'pen Bic, Laser Pico en de kielboot 16m2! Van beginnend tot all-round zeiler, je leert het bij ons op de Zeilschool.

In de Meivakantie, zomervakantie en Herfstvakantie organiseren we de bekenden zeilweken: leren zeilen, gave tochten varen, het thema, het blooper shirt en natuurijk de Bonte Avond. Ook in de weekenden is er van alles te beleven op het water. In het voor- en najaar organiseren wij de Clubs; zes zondagochtenden zeilles met een gezellige club, vooral leuk om met je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes te doen! Schrijf je voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle activiteiten op de Zeilschool.


Voor jong en oud is er bij Zeilschool de Biesbos genoeg te beleven!

Leer zeilen in de Optimist

Leer zeilen in de Kielboot 16m2

Leer zeilen in de Laser Pico / O'pen BicOpen dag zondag 19 april 2020

Wil jij de sfeer van het zeilen proeven? Kom dan langs op onze open dag zondag 19 april 2020.

Iedereen is welkom, "oud" cursisten, vrienden, kennissen en natuurlijk iedereen die kennis wil maken met onze zeilschool. We organiseren rondleidingen en een halfuur gratis zeilles. De muziek staat aan en de hapjes en drankjes staan vanaf 11.00 uur voor u klaar. De open dag zal rond 16.00 uur eindigen.

Tot zondag 19 april 2020!
.....


lees meer


1e Brabantse Zeilschool de Biesbos Biesboschweg 3 4924 BB Drimmelen 0162-682266 info@zeilschool-biesbos.nl